Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Somfy ondersteunt je bij het maken van een Smart Home
Waar huisautomatisering vroeger alleen beschikbaar was voor een selecte groep huiseigenaren, zijn slimme ramen, elektrische rolluiken, slimme zonwering, toegangsautomatisering en meer, nu voor iedereen toegankelijk. Voeg nieuwe functies toe aan je huis met onze Smart Home-technologie en -oplossingen.

De voordelen liggen voor de hand: of je nu thuis of afwezig bent, je beheert je huis eenvoudig om je Smart Home-apparaten te centraliseren, controleren en automatiseren.

Wil je de rolluiken naar beneden doen en de verlichting met één druk op de knop uitschakelen? Heel eenvoudig met ons Smart Home-systeem en de speciale app.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren