PERFECT FIT
Op zoek naar een geschikt raamdecoratie product voor een kunststof of aluminium kozijn? Kies dan voor Perfect Fit raamdecoratie. Montage is super eenvoudig en zonder gebruik van een boormachine. De raamdecoratie is ook gemakkelijk te demonteren. Handig bij bijvoorbeeld het wassen van de ramen. Perfect Fit raamdecoratie is mogelijk bij plissé, Duette® en aluminium jaloezie.

MAGNEET FRAME
Bij het Magneet Frame wordt er een magneetstrip op het kozijn geplakt. Door toepassing van de magneetstrip hoeven er geen gaten in het kozijn geboord te worden. Wel zo fijn als je aluminium of kunststof kozijnen hebt.

Dit systeem is ook toepasbaar bij houten kozijnen, maar houd hierbij rekening met de vlakheid van het kozijn, het kozijnmodel en de staat van het schilderwerk. Dit in verband met een sterke hechting van de magneetstrip op het kozijn.

Het Magneet Frame is leverbaar in combinatie met Duette® (25 mm), plissé (20 mm) en aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm). Je hebt voor het Magneet Frame keuze uit de kleuren wit, crème, zwart en antraciet (RAL7016).

PERFECT FIT VOOR KUNSTSTOF EN ALUMINIUM KOZIJNEN
Goede raamdecoratie voor naar binnen draaiende ramen (draai-kiepramen) of deuren is lastig. Perfect Fit is hiervoor dé perfecte oplossing. Bovendien kun je de raamdecoratie monteren zonder te boren of te schroeven. Ideaal dus voor kunststof en aluminium kozijnen.