Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Horren

In het voorjaar, de zomer en de herfst zijn veel insecten actief. Dat is elk jaar weer merkbaar, maar dat is niet altijd wenselijk in uw woning. Geef insecten geen kans en voorkom dat insecten uw woning betreden met onze insectenwering van Unilux. Insectenwering van Unilux is betrouwbaar en duurzaam. Kies uit een ruim aanbod standaard insectenwering of insectenwering op maat voor elke deur en voor elk raam.

Horren zijn er in talloze variaties. Voor alle ramen en deuren zijn rolhorren, vaste horren en plissé horren verkrijgbaar. Bij plissé horren is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De plisséhorren kunnen op elke gewenste stand blijven staan en zijn daardoor zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De plissé hor valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren